2017. jún 27.

Miből áll a micro:bit-ed?

írta: Vígvári Tanműhely
Miből áll a micro:bit-ed?

BBC micro:bit elölrőlBBC micro:bit hátulról

A BBC micro:bit-tel mindenféle király dolgot készíthetsz, a robotoktól a hangszerekig - a lehetőségek korlátlanok. Ez a kis készülék rettentő sok mindent tud: van rajta 25 piros LED lámpa, amelyek üzeneteket tudnak mutatni; van rajta két programozható gomb, amelyeket játékok irányítására, vagy egy lejátszási listán számok megállítására, átugrására lehet használni. A BBC micro:bit meg tudja állapítani a mozdulataidat, megmondja neked, hogy merre mész, és alacsony energiájú Bluetooth kapcsolatot is tud létesíteni más készülékekkel és az Internettel - ügyes!

Vess egy pillantást a hardver oldalunkra. A micro:bit egy nyílt fejlesztői kártya, amin lehetőséged van futtatni a saját kódodat és hozzáférni minden alkatrészéhez. Lehetőséged van debuggolásra is, így mélyen beleáshatod magad a rendszer rejtelmeibe - minél többet tudsz az egyes részeiről, annál jobban képes leszel meghekkelni és valami kreatívat alkotni vele.

Hol keresd a micro:bit-et

Célunk, hogy a micro:bit a világ minden táján könnyen elérhető és megfizethető legyen. viszonteladónk : www.vigvari.hu örömmel segítenek, hogy neked is legyen saját micro:bit-ed.

Szólj hozzá

Hardware Felépítés Micro:bit