2017. jún 27.

Engedd be az innovációt az oktatás minden területére

írta: Vígvári Tanműhely
Engedd be az innovációt az oktatás minden területére

A szuper könnyű, nem megfélemlítő felhasználói élmény és a kiterjedt vezeték nélküli és érzékelő funkciók azt jelentik, hogy az eszköz az egész iskolában használható, beleértve az olyan tantárgyakat, mint tudomány, tervezés, matematika, zene, művészetek és számítástechnika.

Használható bármilyen szinten

Alkalmazható általános és középiskolában, egyetemen illetve szakkör keretein belül is. A fejlesztőkártya egyszerűsége és sokoldalúsága révén alkalmas az informatikai pályával való szórakoztató ismerkedésre, de akár hatékony eszközként is megállja a helyét tapasztalt programozók, tervezők, művészek, tudósok és mérnökök kezében.

Egy teljes oktatási csomag

A Micro:bit Alapítvány és partnerei folyamatosan dolgoznak, hogy teljeskörű  oktatási anyagot és olyan tanulási élményt biztosítsanak, melynek része a különböző kiegészítők, tréningek, technikai támogatás, tapasztalt önkéntesek támogatása, csapatmunka, szakköri foglalkozások, tanórába illeszkedő használat, lépésről-lépésre útmutatók és sok haladó projekt.

Megfizethető, mégis hatalmas élmény

A készülékek maguk nagyon olcsók - egy osztálynak kb. ugyanannyiba kerül megvenni ezeket, mint egy laptopot a értékesítő pl.. www,vigvari.hu   Az Alapítványon át elérhető webes szolgáltatások, tananyagok és projektek természetesen ingyenesek!

Szólj hozzá

Oktatás Egyszerű Elérhető